Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς

υνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς

Συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν χθες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του Δήμου Λεβαδέων. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Καλογρηάς και Ιωάννης Δήμου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Ζιώγας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους και θα διεκδικεί μαζί τους οτιδήποτε συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και του νομικού πλαισίου και ζήτησε από αυτούς να ανταποκρίνονται με ευσυνειδησία στα καθήκοντα τους ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν για την άμεση τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Λεβαδέων για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου, τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο αμαξοστάσιο του Δήμου Λεβαδέων όπου στεγάζονται τα γραφεία των υπαλλήλων Καθαριότητας και Πρασίνου για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και της ασφάλειας των εργαζομένων. Επίσης, συμφώνησαν ότι οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λεβαδέων θα αναλάβουν την καθαριότητα του χώρου λειτουργίας της εμποροπανήγυρης και στους οποίους θα καταβληθεί αποζημίωση για την υπερωριακή τους απασχόληση, ενώ ο Δήμαρχος σημείωσε ότι θα στηρίξει τους εργαζομένους σε όλα τα αρμόδια όργανα στις διεκδικήσεις τους που αφορούν στην περικοπή των δώρων και επιδομάτων.

Σχετικά